Romantiskt boutiquehotell i Paris

Hotel Romance Malesherbes, Paris, Frankrike

Upp till -50% Idag På utvalda erbjudanden.

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Musset-rum

Musset-rum

Musset-rum

Baudelaire-rum

Baudelaire-rum

Charmigt boutiquehotell i ett av Paris mest exklusiva områden, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -50% på marknadens priser ?
Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 12 februari 2020.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Romantiskt boende på elegant boutiquehotell nära metro, restauranger och sevärdheter, inklusive frukost

  • Romantik i centrum: Efter långa promenader längs floden Seine och en middag på tu man hand passar det perfekt att komma tillbaka till Hotel Romance Malesherbes. Hotellet är inhyst i en traditionell parisisk byggnad från 1800-talet och innanför dörrarna välkomnas du av ljusa pastellfärger som ger ett lugnt och harmoniskt intryck.

  • Fransk finess i väggarna: Rummen är individuellt inredda i en smakfull fransk stil med mönstrade tapeter, trämöbler, en dubbelsäng och många originaldetaljer, som de charmiga fönstren med spröjs. I det kaklade badrummet hittar du lyxiga toalettartiklar från det franska märket Gemology.

  • Börja dagen med en rykande café au lait: Frukosten serveras i hotellets mysiga välvda källare. Här kan du hugga in på frasiga baguetter och croissanter medan du klurar på dagens agenda. Hotellet ligger i 17:e arrondissementet och är en perfekt utgångspunkt för både shopping- och kulturälskare.

Faciliteter

- Frukostmatsal
- Wi-Fi

Hitta hit

Charles de Gaulle når du på ungefär en timme med kollektivtrafiken.
129 Rue Cardinet, 75017 Paris, Frankrike

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på +46 (0)8-505 988 03 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor