Hotel Rey Juan Carlos I

Barcelona, Spanien

Boende på prisbelönt, femstjärnig resort i centrala Barcelona, inklusive frukost, välkomstdrink, rabatt på spa och andra förmåner

Den femstjärniga resorten Hotel Rey Juan Carlos I ligger i en underbar 1800-tals trädgård och mitt i centrala Barcelona och har en fantastisk utsikt över staden. Det är inte ofta man hör resort och stad i samma mening men det är precis vad du hittar här.

De vackra trädgårdarna runt Hotel Rey Juan Carlos I erbjuder en fridfull miljö för utomhuspoolerna, det prisbelönade spaet och det 5,4 kvadratmeter stora gymmet. Gästerna kan välja från ett stort utbud av hälso-, avslappnings- och skönhetsbehandlingar som har bidragit till att hotellet finns med bland det populära resemagasinet Condé Nast Travelers 10 bästa fitnesscenter. Vilken tur att tillgång till gym och pool ingår!

Här finns även många ställen där du kan äta och dricka, från avslappnade miljöer till al fresco och mer högklassiga och sofistikerade barer och restauranger. Utanför resorten lockar art nouveau staden Barcelona och med sitt centrala läge på en av stadens största gator, Avenida Diagonal, och med utmärkta transportförbindelser, så är Hotel Rey Juan Carlos I en perfekt utgångspunkt för att upptäcka Kataloniens huvudstad.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor