Solig vistelse på Amalfikusten

Hotel Raito, Salerno, Amalfikusten, Italien

Upp till -48% Idag På utvalda erbjudanden.

Superior Sea View-rum

Superior Sea View-rum

Deluxerum med viss havsutsikt

Superior Sea View-rum

Ett femstjärnigt hotell med havsutsikt i Salerno, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -48% på hotellets priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 2,50 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet. Skatten kan komma att ändras beroende på kommunala bestämmelser.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 3 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Ett femstjärnigt hotell med spa och havsutsikt på Amalfikusten, inklusive frukost

  • Vyer över den glittrande bukten: Hotellet har utsikt över den fantastiska kusten och bukten, och det finns många ställen att njuta av vyerna från. Bland annat kan du ta plats på solterrassen vid utomhuspoolen. Luta dig tillbaka med en bra bok och njut av la dolce vita.

  • Ta det lugnt på spaet: Slappna av ordentligt på hotellets ExPure Spa, som har en uppvärmd inomhuspool, virvelpool, bastu och ångbastu, och erbjuder flera olika massagebehandlingar. Du är ju trots allt på semester, så passa på att unna dig.

  • Italienska rätter och grillat: Hotellet har två restauranger. Il Golfo serverar klassiska italienska rätter med ingredienser från den egna trädgården. ExLounge Bar & Grill ligger vid poolen, medan Faraglioni Bar bjuder på fantastiska vyer över Vietri sul Mare.

Faciliteter

- Spa
- Restaurang
- Internet
- Inomhus- och utomhuspool

Hitta hit


Neapels flygplats ligger 40 minuters färd från hotellet.
Via Nuova Raito 9, 84019 Vietri sul Mare, Italien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor