Klassiskt elegant i Florens

Hotel Pierre, Florens, Italien

Superior Dubbelrum

Superior Dubbelrum

Superior-rum

Elegant och klassiskt boende med ett oslagbart läge i vackra Florens, inklusive frukost och välkomstdrink

Hotel Pierre är belönat med fyra stjärnor och har en inredning som är klassiskt elegant. Detta är ett förstklassigt boende i hjärtat av den bedårande och romantiska italienska staden Florens. Hotellet är inrymt i en byggnad i gotisk stil från slutet av 1800-talet och exteriören matchar den vackra interiören.

För en härlig dos av ännu mer hänförande arkitektur beger du dig ut på stadens gator och strosar runt bland byggnader från renässansen. Många av Florens huvudattraktioner ligger på gångavstånd från hotellet. Missa inte att ta dig till bron Ponte Vecchio, som ligger endast 300 meter bort, och Florens kända katedral Santa Maria del Fiore, som ligger 400 meter bort.

För dig som vill tillbringa dagarna bland de toskanska kullarna anordnar hotellet även vinutflykter till Chianti och vingårdar i det böljande landskapet. Oavsett hur du väljer att tillbringa din dag kommer du tillbaka till den eleganta hotellmiljön och ditt rum som har både parkettgolv och badrum i italiensk marmor.

Bra att veta

Vänligen notera att en stadsskatt på 4,80 EUR per person och natt tillkommer och betalas till hotellet vid utcheckning.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor