Naturnära spahotell på Sardinien

Hotel Orlando, Villagrande Strisaili, Italien

Upp till -66% Idag På utvalda erbjudanden.

Standardrum

Standardrum

Superior Dubbelrum

Avkopplande och naturskönt spahotell på Sardiniens landsbygd, inkl. frukost och mer

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -66% på marknadens priser ?
Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 10 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Autentiskt boutiquehotell med spa på Sardinien, med naturskönt läge och genuin lokal gastronomi, inklusive frukost, en flaska vin och mer

  • Kom nära naturen på Sardinien: Hotellet är omslutet av öns karakteristiska natursköna landskap. Alla delar av hotellet knyter an till den regionala kulturen. Här bor man i personligt dekorerade rum, som är inredda i typisk Sardinien-stil, med handgjorda möbler och originaldetaljer.

  • Traditionsrika maträtter på tallriken: Hotellet har en inbjudande restaurang där kan man njuta av traditionella specialiteter som tillagas på lokala råvaror och enligt uråldriga metoder, gärna i kombination med ett passande regionalt vin från hotellets välsorterade vinkällare.

  • Varva ner på hotellets spa: På spaet finns bland annat ett turkiskt bad, en finsk bastu, jacuzzi, ett Kneipp-bad samt upplevelseduschar med ljus- och aromaterapi. Man kan också boka olika typer av massage och andra behandlingar för ansikte och kropp.

Faciliteter

- Pool
- Restaurang
- Spa

Hitta hit

Närmaste flygplatser är Olbio och Cagliari Elma, dit det tar respektive mellan två och två och en halv timme med bil.
Località Santa Barbara, 08049 Villagrande Strisaili NU, Italien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor