Vistelse i sagolika Brygge

Hotel Montanus, Brygge, Belgien

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Comfort-rum

Comfort-rum

Fyrstjärnigt, edvardianskt hotell i medeltida Brygge, inklusive frukost

Tiden har stått still på de medeltida gatorna i Brygge. Belgiens mest besökta stad är en välbevarad och charmig pärla med mysiga kanaler, livliga marknader och gammal arkitektur. Trots populariteten har Brygge lyckas behålla en unik personlighet som gör staden till en av de mest pittoreska och välbevarade städerna i Europa.

Hotel Montanus är ett fyrstjärnigt edvardianskt boende inte långt från kända Church of Our Lady. Byggnaden var en gång Brygges borgmästare Frank Van Ackers hem. Arkitekturen och dekoren är exklusiv och huset har ett klassiskt uttryck med en mäktig fasad och entré. Innanför hotellets dörrar finner du lugna och eleganta utrymmen med kontemporära och lyxiga interiörer.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor