Chict boutiquehotell i Paris

Hôtel Monsieur, Paris, Frankrike

Upp till -55% Idag På utvalda erbjudanden.

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Notre Dame

Louvren

Opéra Garnier

Elegant boutiquehotell nära Louvren och Tuilerie, inkl. frukost och extra förmåner

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -55% på marknadens priser ?
För att kunna nyttja din privata tillgång till hotellets hamam måste du förboka tid vid incheckning. 

Vänligen notera att en stadsskatt på 2,88 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 2 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts

Bo flott på intimt boutiquehotell i Paris åttonde arrondissement, inklusive frukost och extra förmåner

  • Klassisk och elegant atmosfär: Känn dig som en äkta Parisbo när du checkar in på Hotel Monsieur, som liknar ett elegant pied-à-terre med ljust inredda och nyrenoverade rum. I den mysiga lobbyn finns en honesty-bar som är öppen dygnet runt vilket bidrar till den lyxiga "hemma-fast-borta"-känslan.

  • Boka in en välgörande behandling: Spa Le Monsieur leds av den franske massören Oliver Lecocq som är expert i wellness och har en lång karriär bakom sig. Här erbjuds ett hamam och en lång rad behandlingar, ritualer och massage som utförs med enbart naturliga och ekologiska produkter.

  • Perfekt läge för kultur och shopping: Paris är en perfekt stad att utforska till fots men du kan även ta dig runt med tunnelbanan som ligger precis runt hörnet. Hotellet är inhyst i en byggnad i Haussmanstil i det 8:e arrondisementet, bara några minuter från operahuset Opera Garnier och det stora varuhuset Galeries Lafayette. 

Faciliteter

- Spa och wellness
- Hamam
- Gym
- Honesty-bar
- Rumsservice (17.00-00.00)
- Wi-Fi

Hitta hit 

Den närmaste flygplatsen är Paris-Orly som ligger runt 40 minuters bilresa bort. 
62, rue des Mathurins, 75008 Paris, Frankrike

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor