Charmigt boende på spanska solkusten

Hotel Molo 44, Marbella, Spanien

Upp till -53% Idag På utvalda erbjudanden.

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Classic-rum

Classic-rum

Classic-rum

Classic-rum

Classic-rum

Ett semesterboende med närhet till stranden på solkusten, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -53% på marknadens priser ?
Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 27 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Charmigt boende i rum eller lägenhet vid Marbella, inklusive frukost

  • Vakna till vågornas kluckande: Strax utanför Marbella, vid den vackra hamnen Puerto Banus, ligger Hotel Molo 44. På terrassen kan du dricka morgonkaffet medan du ser yachter som förtöjer och kastar loss.

  • Charmig och hemtrevlig atmosfär: Molo 44 är ett gästhus – perfekt för dig som uppskattar en privat sfär på semestern. Inredningen karakteriseras av vita väggar och möbler som tillsammans med väl valda detaljer och växter ger ett hemtrevligt och stilfullt intryck.

  • Lugna aktiviteter på semestern: Från boendet kan du promenera till hamnen för att beundra de lyxiga båtarna som ligger i rad, slå dig ner vid strandklubben för en eftermiddagsdrink och sedan fortsätta med lite shopping på berömda The Golden Mile. För golfälskaren finns det flera golfbanor att välja bland om du vill fortsätta semestern i ett mer aktivt tempo. 

Faciliteter

- Pool
- Takbar
- Fitnesscenter
- Wi-Fi

Hitta hit

Hotellet ligger ungefär 50 minuter med bil från Malagas flygplats. 
Calle Las Ventas, s/n, Urb. Las Lolas, Bloque A, Apt.11, 29660 Marbella, Spanien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor