Historiskt art deco-hotell i Bryssel

Hotel Le Plaza, Bryssel, Belgien

Upp till -46% Idag På utvalda erbjudanden.

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Deluxerum

Deluxerum

Deluxerum

Classic-rum

Classic-rum

Bo femstjärnigt på historiskt hotell i Bryssels centrum, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -46% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 4,24 EUR per rum och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Parkering finns tillgängligt mot en extra avgift på 30 EUR per bil och dag, som betalas på plats.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 9 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Femstjärnigt art deco-hotell med en rik historia och ett centralt läge i Bryssel, inklusive frukost

  • Anrik byggnad med egen biograf: Femstjärniga Hotel Le Plaza Brussels är ett art deco-palats som byggdes i början av 1900-talet och har upplevt en hel del sedan dess. Hotellet är hem till en egen biograf som ligger inne i hotellet vilket ger det dess speciella U-form. Utöver detta har hotellet mottagit den kungliga utmärkelsen Royal Warrant för sin service, kvalitet och klass.

  • Överdådig inredning: Elegans, flärd och historia möter dig så fort du kliver in i den välvda lobbyn som är dekorerad med neobarock inredning som är inspirerad av den spanska renässansen. Tänk praktfulla stuckaturer, brokad och marmor så är du inne på rätt spår. Ja, mer imponerande än så här blir det knappast.

  • Ljuvlig mat i vacker inramning: På Brasserie L'Esterel serveras gourmetmat tillagad på färska säsongsingredienser under en målad kupol med kristallkronor hängandes från taket. Här finns också en loungebar där du kan avnjuta en kopp kaffe eller en cocktail. I salongen dukas det varje morgon upp en amerikansk frukostbuffé med ett överflöd av kalla och varma rätter.

Faciliteter:

- Restaurang
- Bar
- Gym
- Souvenirbutik
- Dygnetruntöppen reception
- Wi-Fi

Hitta hit

Hotellet ligger i centrala Bryssel, bara fem minuter från det berömda torget Grand Place. Från Bryssels flygplats tar det ungefär 20 minuter att nå hotellet med taxi. 
Boulevard Adolphe Max 118-126, 1000 Bryssel, Belgien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor