Historiskt art deco-hotell i Bryssel

Hotel Le Plaza, Bryssel, Belgien

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Deluxerum

Deluxerum

Deluxerum

Classic-rum

Classic-rum

Femstjärnigt art deco-hotell med en rik historia och ett centralt läge i Bryssel, inklusive frukost

Femstjärniga Hotel Le Plaza Brussels är ett art deco-palats som byggdes i början av 1900-talet och har upplevt en hel del sedan dess. Under 40-talet blev hotellet högkvarter för den tyska ockupationsstyrkan och under 50-talet var det en glammigare historia som fortsatte, då man välkomnade stjärnor som Brigitte Bardot, Bourvil och Charles Trenet, varav många av dem sjöng på närliggande biografen och musikhallen Varietes. Hotellet är hem till en egen biograf som ligger inne i hotellet och ger det dess speciella U-form.

Lyx, flärd och historia möter dig så fort du kliver in i den välvda lobbyn som är dekorerad med neobarock inredning som är inspirerad av den spanska renässansen. Tänk praktfulla stuckaturer, brokad och marmor så är du inne på rätt spår. Förutom den kulturminnesmärkta biografen och det femstjärniga boendet stoltserar hotellet även med kungens Royal Warrant som är en utmärkelse för hotellets servicestandard, kvalitet och klass. Ja, mer imponerande än så här blir det knappast.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor