Konst och kultur i Paris hjärta

Hotel Le Marceau Bastille, Paris, Frankrike

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Superior-rum

Superior-rum

Chict hotell med eget konstgalleri i hjärtat av Paris, inkl. frukost och sen utcheckning

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -43% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 2,88 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 9 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

En romantisk vistelse på chict hotell med eget konstgalleri och bra läge vid Gare de Lyon, inklusive frukost och sen utcheckning

  • Modern vistelse i anrika kvarter: Den färgglada paletten och de moderna interiörerna ger hotellet en ungdomlig vibe som kontrast till grannskapet Bastille som är typexemplet på gammaldags, parisisk romantik. För att göra din vistelse extra bekväm finns möjlighet att boka in en massage eller annan spabehandling i hotellets wellnessavdelning.

  • Fyll på med energi inför dagens äventyr: I frukostrummet serveras en amerikansk frukostbuffé varje morgon, bestående av varma drycker, bakverk, flingor, yoghurt, ostar, färsk frukt, juice, äggröra, korv, bacon, rökt lax och mycket annat. På kvällen kan du återvända till salongen för en drink innan det är dags att ge sig ut i Pariskvällen.

  • Upptäck ny spännande konst: Hotel Marceau Bastille går i samma konstnärliga anda som sin romantiska hemstad. På bottenvåningen ligger hotellets konstgalleri där både erkända konstnärer och nya talanger får en chans att visa upp sina fotografier, skulpturer och målningar. Utställningarna byts ut tre gånger på år.

Faciliteter

- Frukostmatsal
- Bar
- Wellnessavdelning
- Gym
- Konstgalleri
- Wi-Fi

Hitta hit

Hotellet ligger i centrala Paris, bara sex minuters promenad från Metro-stationen Bastille. Till tågstationen Gare de Lyon tar det åtta minuter att gå. Från Gare de Lyon kan du ta pendeltågen RER A och RER D till Châtelet - Les Halles och där byta till RER B till Charles de Gaulle. 
13 Rue Jules César, 75012 Paris, Frankrike

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor