Boende nära Sardiniens paradisstränder

Hotel Le Dune - Arbatax Park Resort, Sardinien, Italien

Upp till -52% Idag På utvalda erbjudanden.

Classic-rum

Superior Sea View-rum

Upptäck det bästa av avslappnade Sardinien, inkl. halvpension och extra förmåner

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -52% på marknadens priser ?
Gruppklasserna är endast tillgängliga från mitten av juni till mitten av september. Individuella lektioner kan bokas och betalas för separat.

Entré till Bellavista Spa måste bokas vid ankomst och nyttjas inom två dagar. Endast gäster över 16 är tillåtna på spaet.

För transfer måste man meddela hotellet om flygtiderna senast fyra dagar innan ankomst, genom att maila: transfer@arbataxpark.com.

Ingen stadsskatt gäller för närvarande men kan komma att introduceras av kommunen.

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 5 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Fyrstjärnigt boende på en resort på idylliska Sardinien, inklusive halvpension, välkomstdrink och mer

  • En liten bit av paradiset: Medelhavsön Sardinien är känd för sina vackra sandstränder och skimrande turkosa vatten och är varje strandälskares paradis. På Arbatax Park Resort (med boende på hotellet Dune) kommer du att befinna dig ett stenkast från den mycket fotograferade kusten.

  • Allt du behöver för semestern: Hotellet tillhör en resort där det finns massor att göra och Sardinien har mycket kultur och annat att erbjuda. Resorten har ett wellnesscenter med ångbastu och vattenfall, en amfiteater, ett disco och olika aktiviteter i både vattnen och på land, så se till att forma din semester så att den passar just dig.

  • Smaka på italienska rätter: Det finns en restaurang för Dunes gäster plus fem barer och sju andra restauranger på resorten (men observera att dessa inte ingår med halvpension) där du kan äta allt från pizza till grillade sardinska specialiteter.

Faciliteter

- Spa- och wellnessfaciliteter
- Tre utomhuspooler
- Fyra restauranger
- Tre barer
- Amfiteater
- Vattensporter

Hitta hit

Från hotellet tar det drygt två timmar och en kvart att köra till flygplatserna Cagliari och Olbia.

Bra att veta

Wi-Fi finns tillgängligt i resortens allmänna utrymmen.
Via Capri, 49 Baia di Porto Frailis, Arbatax, Tortoli, Sardinien, Italien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor