Modern elegans i Sydtyrolen

Hotel Lamm Alpine Lifestyle & Spa, Sydtyrolen, Italien

Mountain Comfort-rum

Castelrotto

Mountain Comfort-rum

Mountain Comfort-rum

Mountain Living-rum

Mountain Living-rum

Ett alpint spahotell utöver det vanliga, inkl. halvpension, välkomstdrink, spaförmåner och mer

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -44% på hotellets priser ?
Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 26 november 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Njut av natursköna vyer och moderna interiörer på Europas högsta bergsslätt, inklusive halvpension, välkomstdrink, sparabatt och mer

  • Mat som lockar: På hotellets restaurang Zum Lampl kan du avnjuta läckra sydtyrolska läckerheter med en uppskattad medelhavstouch. Här ligger fokus på hållbarhet och lokalt producerade råvaror. Restaurangen har också ett lounge-område med eldstad – perfekt för en avkopplande paus efter en lång dag fylld med naturnära aktiviteter.

  • Kombinera spa med träning: På hotellets övre våningsplan finner du den nyrenoverade spaavdelningen, som huserar ång- och torrbastu, upplevelseduschar, relaxområde med lounge-sängar och en enastående takpool med jacuzzi och solterrass. För dig som gillar att hålla kroppen i trim under semestern finns också en gymavdelning.

  • Mitt i byns charmiga centrum: Byn Castelrotto ligger precis vid foten av Alpe di Siusi/Seiser Alm – Europas högst belägna bergsslätt. I den historiska stadskärnan finner du ett flertal småbutiker och pittoreska husfasader som lämpar sig väl för att göra Instagram-följarna avundsjuka.

Faciliteter:

- Wi-Fi
- Spa och wellness
- Pool
- Solterrass
- Restaurang
- Bar
- Gym

Hitta hit

Närmsta stad och flygplats är Bolzano som ligger cirka en timmes bilresa sydost om Castelrotto.
Piazza Kraus, 3, 39040 Castelrotto BZ, Italien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor