La Finca Golf & Spa Resort

Alicante, Spanien

Resort

Hotellet vid skymning

Resort och golfbana

Exteriör

Sovrum

Pool

Lobby

En vy medan du äter

Den natursköna golfbanan

Poolen vid kvällstid

Entré

Poolen vid kvällstid

Ett elegant, modernt och lyxigt hotell i Costa Blanca, inklusive frukost och spatillgång (90 min) för längre vistelser

Om du letar efter en fin sandstrand där du kan ligga och få färg, kommer den spanska sydkusten inte göra dig besviken. Dock är Hotel La Finca Golf & Spa Resort så mycket mer än bara en sol och bad-reträtt. Med ett elegant koncept, design och en prestigefylld golfbana, kommer denna femstjärniga skönhet lägga till en smakfull ny dimension i din semester.

Fritidsaktiviteterna sträcker sig långt över bunkrarna och golfbanans putting greener. Med tennisbanor, en elegant utomhuspool och ett högteknologiskt spa med vattenfall, lyxiga solstolar, en bastu och jacuzzi behöver du inte äga ett fem-järn för att njuta av hotellet till fullo. En promenad runt området kommer att avslöja precisionen av de laserskurna gräsmattorna, inhemska träd och chica solterrasser. Insidan av hotellet följer temat: rymligt och ljust - med stora fönster från golv till tak och en stilren, minimalistisk inredning.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor