Hotel Juana

Côte d'Azur, Frankrike

Ett femstjärnigt hotell på den exklusiva Franska Rivieran, inklusive frukost och val av rum

Njut av de eleganta Art Deco-detaljerna på femstjärniga Hotel Juana i Juan-les-Pins på den Franska Rivieran. Hotellet öppnade 1931, glamourens högtid, men renoverades helt 2006 för att återfå de originella Art Deco-detaljerna men med extra bekvämligheter som definitivt inte fanns där på 30-talet, som Wi-Fi, fjärrkontrollstyrda persienner och platt-TV.

Hotellet ligger i centrala Juan-les-Pins Cap d’Antibes mittemot doftande skogsdungar med gångavstånd till havet. Det är verkligen ett toppläge för soldyrkare på Rivieran och det är bara 11 kilometer till chica Cannes.

Det supersofistikerade hotellet kombinerar äkta antikviteter med moderna möbler och här finns en restaurang, uppvärmd utomhuspool, elegant poolbar och en utomhus-matplats, ett gym och wellnesscentre och en underbar solterrass med solstolar och parasoll.

Se erbjudandena nedan för att se vad som ingår.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor