Lekfullt designhotell i norra Paris

Hôtel Duette, Paris, Frankrike

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Parisette Design-rum

Parisette Design-rum

Parisette Design-rum

Parisette Design-rum

Parisette Design-rum

Parisette Design-rum

Cachette Superior Design-rum

Cachette Superior Design-rum

Doucette Deluxerum

Doucette Deluxerum

Ett glänsande och lekfullt boutiquehotell med seriöst imponerande design i Paris 17:e arrondissement, inklusive frukost

Boutiqueboendet Hôtel Duette ligger undangömt i Paris 17:e arrondissement och är en perfekt bas att upptäcka den franska huvudstadens chica nöjen från. Denna tillflyktsort har bara 29 rum, som har designats med en modern vibe, parat med en varm, vänlig och välkomnande känsla. Den renoverade dekoren är glänsande och modern och det finns dessutom en utomhusterrass, vilket säkerställer att din vistelse blir så uppfriskande och full av solljus som den kan bli.

Efter att du checkat in på den fashionabla adressen i detta autentiska grannskap kan du bege dig ut för att utforska stadens mest förtrollande sevärdheter – allt finns inom räckhåll, eftersom du har tre Metrostationer inom tio minuters gångavstånd från hotellet. När du har kollat in konst i världsklass på alltid lika imponerande Louvren kan du avnjuta den bästa maten som staden har att erbjuda (frestande steak frites och en ask macarons, någon?) innan du fortsätter till några riktigt chica butiker – du har allt du behöver för en lyxig vistelse i den ljusa franska huvudstaden.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor