Vackert boutiquehotell på östra Mallorca

Hotel Creu de Tau Art & Spa, Capdepera, Mallorca, Spanien

Endast för vuxna Endast för vuxna

Avkoppling på ett hotell för endast vuxna gäster

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Royal-svit

Royal-svit

Royal-svit

Royal-svit

Royal-svit

Royal-svit

Superior Dubbelrum

Superior Dubbelrum

Superior Dubbelrum

Superior Dubbelrum

Superior Dubbelrum

Standard Dubbelrum

Standard Dubbelrum

Standard Dubbelrum

Standard Dubbelrum

Stilfullt vuxenhotell på Mallorca med exklusivt spa och närhet till fina stränder, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -37% på marknadens priser ?
Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 9 oktober 2019. 

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Bo i en elegant renoverad klosterbyggnad med spa och restaurang i charmiga Capdepera på östra Mallorca, inklusive frukost och mer

  • Hitta lugnet i spaavdelningen: Få semesterkänsla i hotellets harmoniska spaavdelning där du kan få en lugn och avkopplande stund för dig själv. På de 202 kvadratmeterna hittar du moderna faciliteter som pool, jacuzzi, bastu och turkiskt bad. Spamenyn har en rad välgörande behandlingar att boka in sig på.

  • Känn historiens vingslag: Hotellet är inrymt i vad som tidigare var en klosterbyggnad, som fortfarande har kvar sin charmiga karaktär. Som grädde på moset är hotellet omgivet av böljande landskap och skogar, som bäddar för en rofylld vistelse.

  • Testa Medelhavets gastronomi: Hotellets restaurang Cova Negra har gjort sig ett namn för innovativa rätter där Medelhavets fräscha smaker blandas med asiatiska influenser. På morgnarna plockar du på dig från en varierad frukostbuffé eller beställer pannkakor och omelett som avnjutes i morgonsolen på terrassen.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Pool
- Bar
- Restaurang
- Gym
- Spa

Hitta hit

Till den internationella flygplatsen Palma de Mallorca tar det cirka en timme att köra med bil. 
Dones de la Llata, 7, 07580 Capdepera, Mallorca, Spanien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor