Femstjärnigt hotell i hjärtat av Paris

Hotel Champs Elysees Plaza, Paris, Frankrike

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Executive-rum

Hotellbaren

Classic-rum

Classic-rum

Classic-rum

Classic-rum

Classic-rum

Executive-rum

Executive-rum

Executive-rum

Paris

Paris

Paris

Paris

Paris

Paris

Exklusivt boende i centrala Paris, nära Triumfbågen och Champs Elysees, inkl. frukost m.m.

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -40% på marknadens priser ?
Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 26 november 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Femstjärnig elegans på hotell med spa och exklusiv restaurang nära Triumfbågen och Champs Elysees i centrala Paris, inklusive frukost, båttur på Seine och wellnessförmåner

  • Träna och må väl: Ladda batterierna med en stunds avkoppling i hotellets rofyllda spaavdelning. Här kan du utnyttja faciliteter som traditionell bastu, eucalyptusdoftande hamam och ett modernt fitnessrum. Boka även in en massage eller en ansikts- och kroppsbehandling som utförs med lyxiga produkter.

  • Njut av mat och dryck: Ät en god frukost i den eleganta restaurangen Le Keller, och återkom senare under dagen för gourmeträtter, alltid tillagade med säsongens bästa råvaror. För en drink beger du dig till baren Le 35 där du kan beställa goda viner, ett glas champagne eller en cocktail från den varierade drinklistan.

  • Ha nära till shopping: Med hotellets centrala läge i Paris har du delar av stadens bästa shoppingutbud ett stenkast bort. Längs med paradgatan Champs Elysees hittar du flera av de stora kedjorna samt mindre, exklusiva butiker. På bekvämt avstånd hittar du även de stora varuhusen Galeries Lafayette och Printemps.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Parkering
- Tvättservice
- Spa
- Gym
- Bar

Hitta hit

Till den internationella flygplatsen Charles De Gaulle tar det cirka 40 minuter med taxi. Närmsta tunnelbanestation är George V som ligger 500 meter från hotellet.
35 Rue de Berri, 75008 Paris, Frankrike

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor