Glamourös vistelse i Venedig

Hotel Carlton on the Grand Canal, Venedig, Italien

Upp till -62% Idag På utvalda erbjudanden.

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Superior-rum

Superior-rum

Patio-rum

Patio-rum

Superior Canal View-rum

Superior Canal View-rum

Superior Canal View-rum

Elegant inredda rum med möjlighet till utsikt över Canal Grande, inkl. frukost och mer

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -62% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 4,50 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 13 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Elegant och klassiskt hotell vid Canal Grande och Venedigs tågstation, inklusive frukost och mer

  • Ett idylliskt läge i kanalstaden: Precis som namnet antyder så ligger Hotel Carlton vid kanalen Canal Grande i den unika och hänförande staden Venedig. Med vaporetto-stopp (taxibåt) och Santa Lucia tågstation i närheten är det en utmaning att hitta en bättre bas för att utforska stadens labyrint av trånga gränder och slingrande vattenvägar.

  • Bo som en kunglighet: Interiören är påfallande elegant med intrikata venetianska ornament med vägglampor i Murano-glas och inte minst guldkantade möbler. Överdådig venetiansk stil från 1700-talet fortsätter genom rummen med väggar klädda i silke. Takkronor i Murano-glas förser taken med förstklassig elegans.

  • Läckra måltider och vackra vyer: Huvudrestaurangen serverar innovativa, traditionellt inspirerade venetianska rätter, som baseras på noga utvalda ingredienser. Menyn kompletteras bland annat med en välsorterad vinlista. Högst upp i byggnaden finner du takbaren SKY LOUNGE. Stadssiluetten med torn och tinnar erbjuder en perfekt bakgrund.

Faciliteter

- Restaurang
- Bar
- Wi-Fi

Hitta hit

Till Marco Polo-flygplatsen kan du ta dig med antingen taxibåt, bil eller direktbuss. Hamnen Maritime Station når du med båttaxi eller förarlös spårvagn.
Sestiere Santa Croce, 578, 30135 Venedig, Italien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor