Helande wellnessvistelse på kroatisk ö

Hotel Bellevue, Lošinj, Kroatien

Upp till -48% Idag På utvalda erbjudanden.

Superior Atrium-rum

Superior Park Side-rum

Superior Park Side-rum

Deluxe Park Side-rum

Deluxe Park Side-rum

Kroatiskt spahotell vid havet, inkl. frukost, spatillgång, m.m.

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -48% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en lokal skatt på 1,40 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Parkering finns tillgänglig.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 4 september 2019. 

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Ett spahotell på den välgörande ön Losinj, inklusive frukost, spaentré, strandförmåner, med mera

  • Koppla av på en kroatisk ö: Omgivet av majestätiska tallar och med havet bara ett par steg bort är Hotel Bellevue en svårslagen tillflyktsort. Hotellet har en glammig 1960-talsarkitektur med ett svepande atrium och sval, ljus inredning. Till Hotel Bellevue kommer man för att njuta av det goda livet, så varför inte börja vistelsen med ett besök till spakliniken?

  • Unna dig wellness: Spa Clinic består av inomhus- och utomhuspooler som alla är fyllda med Losinjs kristallklara, välgörande havsvatten. Det finns torr- och ångbastu, ett turkiskt bad, en vitalitetspool och en spaträdgård med ett varmt bubbelbad och bastu vid havet. Kliniken erbjuder det senaste inom kosmetik, med toppmodern teknik och skräddarsydda behandlingar.

  • Hugg in på en pangmåltid: På Hotel Bellevue Losinj finner du ett flertal restauranger och barer. På Restaurang Bava kan du avnjuta en gourmetmiddag tillagad på lokala ingredienser, såsom olivolja och fårost. Om du vill prova på någonting annorlunda kan du med fördel göra ett besök på Restaurant Matsunoki, som serverar smakrika japanska rätter.

Faciliteter

- Spa
- Inomhus- och utomhuspool
- Två restauranger
- Tre barer

Hitta hit

Hotellet ligger på ön Losinj och det tar drygt tre timmar att resa dit från närmaste flygplats, som ligger i Pula.
Cikat bb, 51550, Mali Losinj, Kroatien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor