Högsta takterrassen i Nice

Hotel Aston La Scala, Nice, Frankrike

Upp till -66% Idag På utvalda erbjudanden.

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Privilege-rum

Privilege-rum

Executive Park View-rum

Executive Park View-rum

Executive Park View-rum

Nice

Drömläge på Franska rivieran, inkl. frukost, välkomstdrink och mer

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -66% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 2 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Parkering finns tillgänglig mot en extra avgift på 25 EUR per dag.

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 2 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Elegant boende bara några minuter från stranden, Promenade du Paillon och Gamla stan, inklusive frukost

  • Frossa i det franska köket: På restaurangen l’Horloge serveras frukostbuffé, lunch och middag. Under sommarmånaderna kan du slå dig ner på terrassen för att avnjuta din måltid. Le 7 Blue Bar är det ultimata stället för en sofistikerad cocktail till tonerna av jazz, blues och soul och med utsikt över den glittrande Medelhavet.

  • Det bästa av Rivieran: 300 soldagar om året och gångavstånd till några av franska Rivierans mest populära områden är bara några av fördelarna på Hotel Aston La Scala. Esset i rockärmen är takterrassen med panoramautsikt över bergen i Mercantour. Det är bara att luta sig tillbaka för en lugn medelhavsvistelse under den azurblå himlen.

  • Vykortvackra vyer: Det är inte bara hotellet som bjuder på fantastiska vyer över sin omgivning. Promenera uppför slottskullen, la colline du château, där du belönas med en otrolig panoramautsikt över staden, stranden och strandpromenaden. På vägen upp finns lummiga områden där du kan slå dig ner för en skön paus i skuggan.

Faciliteter

- Restaurang
- Bar
- Takterrass
- Pool
- Wi-Fi

Hitta hit

Flygplatsen Nice Côte d'Azur ligger bara 15 minuter bort med bil.

Bra att veta

Terrassen, poolen och baren på 8:e våningen är öppna från maj till mitten av september, när vädret tillåter.
Moon Bar stänger i slutet av september.
12 Avenue Félix Faure, 06000 Nice, Frankrike

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor