Femstjärnig lyx i Bryssel

Rocco Forte Amigo Hotel, Bryssel, Belgium

Deluxerum

Classic-svit

Classic-svit

Classic-svit

Classic-svit

Classic-svit

Deluxerum

Deluxerum

Ett elegant lyxhotell med fantastiskt läge och prisbelönad restaurang, inklusive frukost och en ask kakor

Rocco Forte Amigo är ett femstjärnigt hotell mitt i Bryssel som speglar den belgiska huvudstadens blandning av historisk elegans och modern design tillsammans med en stor dos charm och karaktär. Hela hotellet osar diskret lyx, från de elegant inredda rummen och sviterna till den prisbelönade italienska restaurangen och den stilfulla baren, där väggarna är prydda med signerade porträtt av kända personer som har checkat in här under åren.

Som om det inte vore nog har Rocco Forte Amigo också ett fantastiskt läge mitt i hjärtat av Bryssel, precis intill Grand Place som anses vara ett av de vackraste torgen i Europa. Den berömda statyn Manneken Pis ligger 200 meter från hotellet och det tar runt en kvart att promenera till Magritte-museet och Le Sablon-området där det finns otaliga antikvitetsbutiker, chokladaffärer och restauranger.

Bra att veta

Vänligen notera att en stadsskatt på 4,24 EUR per rum och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor