Hotel Altis

Lissabon, Portugal

Den vackra terrassen med bar

Moderniserade rum på Hotel Altis

En restaurang med en utsikt...

Hotellets kafé och kaffebutik

Pool

Den trendiga baren i lobbyn

Bar

Femstjärnigt hotell i hjärtat av Lissabon med boende i ett Deluxe-rum, frukost och flygplatstransfer

Hotel Altis är ett fräscht och modernt hotell i hjärtat av Lissabon, en av världens mest historiska och kosmopolitiska städer. Det femstjärniga hotellet ligger i stadens centrum, nära till både boutiqueaffärerna och de historiska områdena Bairro Alto och Alfama, så du behöver inte gå långt för att ta del av Lissabons livliga cafékultur, affärer, restauranger och nattliv. Med fantastiska utsikter och intressanta gränder precis överallt är Lissabon en fantastisk stad att utforska.

Den botaniska trädgården och Marques de Pombal-torget är bara en kort promenad bort och du är dessutom nära sevärdheter som Sao-palatset och Restauradores-torget. Hotellet har inte bara ett fantastiskt bekvämt läge utan dessutom en inomhuspool, hälsoklubb, gym, bastu och ångrum - perfekt för att varva ned efter att ha vandrat omkring i området. Vad finns det att inte gilla? Du är dessutom bara några kilometer från Lisbon International Airport.

Erbjudandet gäller för boende i ett Deluxe-rum med frukost och inkluderar transfer till flygplatsen, i mån av tillgänglighet.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor