Högsta takterrassen i Nice

Hotel Aston La Scala, Nice, Frankrike

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Privilege-rum

Privilege-rum

Exclusive-rum

Exclusive-rum

Exclusive-rum med parkutsikt

Nice

Drömläge på Franska rivieran, minuter från stranden, Promenade du Paillon och Gamla stan, inklusive frukost och mer

300 soldagar om året och gångavstånd till några av franska Rivierans mest populära områden är bara några av fördelarna på Hotel Aston La Scala. Esset i rockärmen är takterrassen med panoramautsikt över bergen i Mercantour. Det är bara att luta sig tillbaka för en lugn medelhavsvistelse under den azurblå himlen.

Du bor på bara ett ögonblick från Promenade des Anglais med sina stränder, Gamla stan, blomstermarknaden och torget Place Massena. Vill du ge dig ut på en dagsutflykt bor du även 30 kilometer från Cannes och 20 kilometer från Monaco.


Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor