Exklusivt hotell i hjärtat av Dubai

Hilton Dubai Al Habtoor City, Dubai, Förenade Arabemiraten

Upp till -58% Idag På utvalda erbjudanden.

Nyhet Nyhet

Premiär på Secret Escapes

Executive Club-rum

Executive Club-rum

Elegant boende vid Dubai centrum med spa, pool och restauranger, inkl. frukost eller halvpension

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -58% på hotellets priser ?
Vänligen notera att en turistskatt på 20 AED per rum och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Entré till La Perle gäller i mån av tillgång på dagen och måste förbokas via hotellet: hilton@hiltonhabtoorcity.com

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 5 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Exklusivt hotell vid Dubaiviken med spa, pool, takterrass och stort gastronomiskt utbud, nära Burj Khalifa, inklusive frukost eller halvpension

  • Avkoppling och behandlingar i spaet: Hotellet har ett stort exklusivt spa som erbjuder ett brett utbud av behandlingar i rofylld miljö, i samarbete med ett erkänt varumärke.

  • Poolhäng och bar på takterrassen: På hotellets takterrass finns det flera pooler, som är omgivna av parasoller och bekväma solstolar. Här kan du bada och koppla av med något svalkande från loungebaren.

  • Stort utbud av restauranger och barer: Hotellet har ett stort utbud av restauranger och barer, med bland annat en amerikansk gastropub, där fokus ligger på säsongens ingredienser och hantverksmässigt blandade cocktails. Från ditt bord på terrassen har du vacker utsikt över solnedgången.

Faciliteter

- Bar
- Barnfaciliteter
- Concierge
- Gym och tennisbana
- Pool
- Restaurang
- Spa

Hitta hit

Hotellet ligger vid Dubaivikens strand, 20 minuters bilfärd från Dubais flygplats, eller en och en halv timmes resa med kollektivtrafik.
Al Habtoor City - Sheikh Zayed Rd - Dubai - Förenade Arabemiraten

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor