Hemtrevligt hotell i västra London

The Lodge Hotel, London, England

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Superior-rum

Putney

Natural History Museum, South Kensington

Classic-rum

Classic-rum

Richmond Park

Richmond Hill

Classic-rum

Elegant och hemtrevligt boutiquehotell nära Themsen och tunnelbanan i sydvästra London, inklusive frukost och sen utcheckning

The Lodge Hotel är en undangömd oas i sydvästra London, som förenar lyxiga omgivningar med en hemtrevlig atmosfär. Sparka av dig skorna och sjunk ner i en skön designstol medan du funderar på hur du ska tillbringa dina dagar i den brittiska metropolen som nyligen utsågs till svenskarnas populäraste weekendstad.

Putney är en elegant stadsdel med utmärkta transportförbindelser till Londons livliga West End med alla museer, butiker, restauranger och teatrar. Om du vill hålla dig närmare hotellet finns det massor av pärlor att utforska precis på tröskeln, som Richmond Park, charmiga Wimbledon Village och promenadstråken längs med floden Themsen.

När du kommer tillbaka till hotellet kan du koppla av med en bok i biblioteket eller träna i gymmet innan det är dags att smaka på hemlagade läckerheter i den omtalade restaurangen Hide & Seed. Avsluta sedan kvällen med en cocktail i den eleganta baren innan du kryper ner i din specialdesignade, sköna säng för en god natts sömn.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor