Havsnära resort på Sardiniens nordkust

Castelsardo Resort Village, Castelsardo, Sardinien, Italien

Standardrum

Standardrum

Standardrum

Lyxig resort med pool och vacker havsutsikt på Italiens semesterö, inklusive helpension och välkomstdrink

Missa inte

Castelsardo Resort Village har ett vackert läge uppe på klipporna omgiven av lummig och orörd natur med en storslagen utsikt över havet. Byn Castelsardo har anor från 1100-talet och ett välbevarat centrum med färgglada hus och smala gator. Här kan du slå dig ner på en av de många trattoriorna och njuta av läckra rätter från det sardinska köket och ett glas italienskt vin eller en limoncello. Om du vill utforska mer av ön kan du besöka städerna Alghero och Sassari samt nationalparken Arcipelago della Maddalena. Området bjuder på idylliska små öar, avskilda vikar och några av Sardiniens vackraste stränder.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor