Havsnära på soliga Teneriffa

Maritim Hotel, Teneriffa, Spanien

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Superior-svit

Superior-svit

Comfort-rum

Havsnära hotell med tre pooler och gott om aktiviteter, inklusive frukost eller halvpension, välkomstdrink och sen utcheckning

Teneriffa kallas ibland ”den eviga vårens ö” och med all rätt. Det alltid lika milda klimatet gör denna Kanarieö till en destination som är lika härlig året runt. I en dal vid havet på den norra delen av ön hittar du Maritim Hotel Tenerife, inbäddat i en 40 000 kvadratmeter stor subtropisk trädgård. Magnifika blommor, solterrasser, vacker grönska och tre sötvattenspooler möter dig när du anländer, och en kort promenad bort ligger den palmkantade stranden Playa Jardin, med sin svarta vulkansand. Packa ner iPoden och ett gäng bra böcker – solstolen kallar.

Om du är typen som snabbt tröttnar på att chilla har hotellet ett sportprogram som du kan delta i. Bland annat kan du spela tennis och minigolf, dyka eller utforska de många vandringslederna kring hotellet. Efter dagens aktiviteter finns det möjlighet att boka in en massagebehandling. Sedan är det dags att piffa upp sig och slå sig ner för en kanarisk festmåltid på restaurang La Marea. Runda sedan av kvällen på bästa vis, genom att ta en drink på Barleventos inglasade panoramaterrass och se solen gå ner över den klippiga kusten.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor