Harmoniskt hotell i det grekiska ö-paradiset

Elivi Skiathos, Skiathos, Grekland

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Deluxe Dubbelrum

Superior Dubbelrum

Superior Dubbelrum

Deluxe Dubbelrum

En vistelse på en femstjärnig pärla med utsikt över Medelhavets vackra kristallblå hav i Grekland, inklusive frukost, välkomstdrink och mer

Om du drömmer om en semester på en idyllisk plats där storslagen natur möter lyx och elegans, så har du hamnat rätt. Femstjärniga hotellet Elvi Skiathos är beläget i sydvästra delen av ön Skiathos och erbjuder en högklassig vistelse och hög komfort. Som om det inte vore nog så är du också omgiven av kristallklart hav. Vakna upp till rum med ljusa och vita nyanser med romantisk inredning och en oslagbar utsikt över Medelhavet.

Det finns mycket att göra på den här idylliska ön. Varför inte kombinera vandring med snorkling och dykning, besök de historiska kyrkorna och byggnaderna på Skiathos. Ett tips är att bege dig till Strofylias våtmark för att titta på skarvar och svanar ute i det fria.  

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor