Ekovänligt hotell i coola Amsterdam

Hampshire Hotel – The Manor Amsterdam, Amsterdam, Nederländerna

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Deluxerum

En avkopplande vistelse i hjärtat av Amsterdam, inkl. frukost och välkomstdrink

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -27% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 7 % av den totala kostnaden tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Parkering finns tillgänglig mot en extra avgift på 27,50 EUR per natt, som betalas på plats. 

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 10 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Ett historiskt, fyrstjärnigt hotell i trendiga stadsdelen Amsterdam-Oost, inklusive frukost och välkomstdrink

  • En cool, urban oas: Det före detta sjukhuset Burgerziekenhuis, som förvandlats till Manor Amsterdam, ligger i den trendiga stadsdelen Amsterdam-Oost. Hotellet har en spännande design bakom den historiska fasaden. Coola gästrum är inredda med en blandning av moderna möbler och lyxiga bekvämligheter.

  • En bit av Italien: Restaurang Enoteca serverar iskall Peroni och klassiska italienska rätter. Från menyn (på surfplattor) kan du välja mellan färska pastarätter, antipasti och traditionella fisk- och kötträtter med en modern twist. Du kan även välja mellan 25 olika italienska viner (kan beställas per glas) och till frukostbuffén serveras perfekta cappuccinos och macchiatos.

  • Guppa fram längs kanalerna: Upptäck kanalstaden från vattnet - på flera ställen är det möjligt att hyra en båt för att på egen hand ta sig fram längs vattnet. Här kan du passa på att köpa med dig de läckra lokala ostarna och ha en picknick ombord.

Faciliteter

- Restaurang
- Loungebar
- Wi-Fi

Hitta hit

Flygplatsen når du på 30 minuter med kollektivtrafiken.
Linnaeusstraat 89, 1093 Amsterdam, Nederländerna

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor