Känns det som att du behöver en paus från stress och måsten? Då är det dags att boka en välgörande wellnessvistelse. Här hittar du både hälsoresor utomlands och i Sverige, där du kan ladda batterierna och ägna dig åt bland annat behandlingar, yoga och avkoppling, och bara fokusera på att må bra helt enkelt.

Välmående i fokus: Semestern är en chans att logga ut och reflektera, och med tanke på vardagens stress är det kanske ingen förvåning att trenden med hälsoresor varit på uppgång ett tag – allt fler väljer att sätta hälsan i centrum när de planerar sina resor. Östersjökusten har länge varit en populär destination tack vare sina många kurorter, medan man på många platser i Italien hittar varma källor och resorts dedikerade till thalassoterapi.

Vila och aktiviteter: En hälsoresa behöver inte bara handla om spabesök (även om tanken på ångbad och massage förstås inte låter så dumt). Träning- och vandringsresor blir allt mer populära och är ett bra sätt att komma närmare naturen – och längre bort från datorskärmen. Kanske beger du dig till fjällen i norr eller Alperna i söder. Yogaretreats och mindfulness ligger också högt på listan, likväl som slow travel- och slow food-trenden, där man lämnar stress och snabbmat bakom sig.

Avkoppling ser olika ut för alla – hur du än väljer att tillbringa din hälsoresa hittar du nästa semester hos oss. På Secret Escapes hittar du handplockade hotell och de garanterat lägsta priserna under kampanjperioden. Mindre stress, mer zen.

Aktuella kampanjer