Lugn oas i Barcelonas vimmel

H10 Marina Barcelona, Barcelona, Spanien

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Deluxerum

Deluxerum

Park Guell

Privilege Juniorsvit

Privilege Juniorsvit

Privilege Juniorsvit

Barcelona

Barcelona

Modernt, fyrstjärnigt hotell med utsikt över staden och tio minuter från stranden, inklusive frukost och valbara svitförmåner

Som semesterdestination är Barcelona en riktig godbit. Å ena sidan är det en perfekt destination för ett citybreak med ett internationellt centrum med kulturella sevärdheter, fantastisk arkitektur och härlig mat från gatustånden. Å andra sidan är det även perfekt för en strandsemester med sitt varma klimat, sina sandstränder och en ständigt skön stämning.

H10 Marina ligger i Villa Olímpica och är en lugn och tyst tillflyktsort bara ett stenkast från folkmassorna och sevärdheterna. Efter en hektisk dag full av tapas, Sangria och sightseeing kring Barcelonas mångfaldiga arkitektur med sina imponerande gotiska katedraler på en gata, och Gaudís mästerverk på nästa, kan du koppla av på spaet Despacio med en simtur i den uppvärmda poolen, slappa i bastun eller njuta av en avkopplande skönhetsbehandling.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor