Rofyllt skidhotell i Salzburgerland

Gut Berg Naturhotel, Sankt Johann im Pongau, Österrike

Comfort Dubbelrum med utsikt mot Heukareck

Comfort Dubbelrum med balkong

Comfort Dubbelrum

Modernt och pistnära hotell med många bekvämligheter i natursköna St. Johann, inkl. halvpension

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -40% på marknadens priser ?
Parkering finns tillgänglig utan extra avgift. 

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 25 november 2019. 

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Mysigt alphotell i skidorten Sankt Johann med spa, restaurang, inomhuspool och panoramautsikt över Salzachdalen, inklusive halvpension och tillgång till wellnessavdelningen

  • Njut av det österrikiska köket: Ladda upp med en god och hälsosam frukost bestående av ekologiska, lokalproducerade delikatesser från hotellets egen gård innan du ger dig ut i skidbacken. Om du känner dig hungrig på eftermiddagen kan du återvända till hotellet för lite mellanmål och snacks. Missa inte att planera in en middag på hotellets restaurang med utsikt över St. Johann, här kan du nämligen njuta av traditionell österrikisk mat, kombinerat med ett glas vin.

  • Bo i naturskön omgivning: Tänk att vakna upp till utsikten över snötäckta toppar så långt ögat kan nå, att välkomna morgonen med en god frukost och sedan tillbringa dagen i sagolik omgivning. St. Johann är den perfekta platsen för både livsnjutare och sportentusiaster så ta på dig vinterkängorna eller skidutrustningen, njut av vintersolen och låt den rena alpluften göra under för kropp och själ.

  • Mjuka upp stela muskler på spaet: Efter en aktiv dag i skidbackarna och i Salzburgerlands vackra natur är ett besök på hotellets rogivande spa det perfekta avslutet. Här kan du njuta av sköna bastubad, avkopplande massage och uppiggande skönhetsbehandlingar. Som grädde på moset finns också en uppvärmd inomhuspool med utsikt över St. Johann och bergstopparna.

Faciliteter

- Restaurang
- Bar
- Spa
- Gym
- Inomhuspool

Hitta hit

Från Salzburgs flygplats tar det knappt en timme att nå hotellet med bil. 
Alpendorfstraße 31, 5600 St. Johann im Pongau, Österrike

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor