Toskansk 1800-talsvilla med termiska källor

Grotta Giusti Resort, Golf & Spa, Toscana, Italien

Upp till -70% Idag På utvalda erbjudanden.

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Superior-rum

Pistoia

Comfort-rum

Lucca

Florens

Superior-rum

Montecatini Terme

Lucca

En toskansk wellnessresort med varma källor och spa, inkl. frukost eller halvpension m.m.

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -70% på marknadens priser ?
Parkering finns tillgänglig utan extra kostnad.

Värdekupongen på 15 EUR till wellnessbehandlingar hämtas i receptionen vid incheckning och kan endast användas mot skönhetsbehandlingar och massage på minst 50 minuter. Kupongerna kan inte kombineras. 

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 21 november 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Hälsovistelse med varma källor, en naturlig grotta och ett prisbelönt spa, inklusive frukost eller halvpension och extra förmåner

  • Historiskt spahotell i natursköna omgivningar: Hotellet ligger mitt i det vackra, böljande landskapet fyllt av doftande blomsterträdgårdar, uråldriga träd och olivlundar. Byggnaden är från tidigt 1800-tal och är vackert inredd med utsmyckade, antika möbler och lounger med målade fresker.

  • Varma källor och underjordiska grottor: Det prisbelönta spaet på Grotta Giusti är en del av ett stort nätverk av underjordiska grottor. Vattnet i de varma källorna där du kan ta dig ett välgörande ångbad kommer från en underjordisk sjö och har en temperatur på 34 grader.

  • Toskansk mat i mängder: I restaurangen kan du avnjuta en blandning av innovativ och traditionell toskansk mat, som serveras i trädgården på restaurang La Veranda och under bar himmel på L’Oasi. För prisbelönta signaturdrinkar, ört-teer och vin ska du bege dig till hotellbaren.

Faciliteter

- Fitnesscenter
- Naturlig grotta
- Medicinskt spa
- Utomhuspool
- Två restauranger
- Bar
- Café

Hitta hit

Den närmsta flygplatsen är Pisa, dit det tar ungefär 50 minuter att köra. Du kan även ta tåget från flygplatsen till Montecatini Terme, följt av taxi därifrån.
Via Grotta Guisti, Monsumanno Terme, Italien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor