Grekisk pärla vid havet

Kappa Resort, Paliouri, Grekland

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Two Bedroom-svit

Juniorsvit med delad pool

Juniorsvit med delad pool

Juniorsvit med delad pool

Juniorsvit med delad pool

Juniorsvit med delad pool

Two Bedroom-svit

Two Bedroom-svit

Two Bedroom-svit

Two Bedroom-svit

Two Bedroom-svit

Two Bedroom-svit

Havsnära lyxresort med privat strand och möjlighet till egen pool, inklusive halvpension, vin och frukt på rummet

Vad ser du framför dig om du sluter ögonen och tänker på din drömsemester? Om bilden föreställer ett kristallklart hav som smälter ihop med den blå himlen och långa natursköna stränder så är det dags att läsa vidare.

Kappa Resort är en undangömd pärla med privat strand precis vid havet i den grekiska byn Paliouri som erbjuder välutrustade rymliga sviter och villor. De flesta boenden har delad pool och en trädgård med solterrass och panoramautsikt över Toroneos-viken.

Om du mot all förmodan skulle tröttna på att slappa vid poolen eller under ett parasoll på stranden, hjälper hotellets personal gärna till att ordna en lång rad aktiviteter som cykling, naturvandringar, scubadykning och ridturer. Låter det för energikrävande kan du boka en avslappnande massage på rummet eller träna upp smaklökarna med en vinprovning på restaurang Kappa.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor