Grekisk elegans på Kos

Diamond Boutique Hotel, Kos, Grekland

Family-rum

Superior-rum

Superior-rum

Standardrum

Standardrum

Stilrent boutiquehotell på Kos, nära hamnen, stadskärnan och Asklepiontemplet, inklusive halvpension

Diamond Boutique Hotel är beläget på den grekiska ön Kos, på promenadavstånd från stadskärnan, hamnen och stranden. Här bor man i rymliga, ljusa och stilrent inredda rum som öppnar upp i en privat balkong eller terrass med vacker utsikt.

Boendet har två restauranger samt en bar, och serverar även en läcker frukostbuffé att börja dagen med. Dessutom kan man, beroende på vädret, koppla av i och vid hotellets eleganta pool samt i den omgivande trädgården.

Kos mest kända sevärdhet är antagligen det antika templet Asklepion, som man når med en kortare bilresa från boendet. Och till skillnad från en del andra populära semesterorter har ön lyckats behålla en hel del av sin ursprungliga och autentiska karaktär, om man bara skrapar lite på ytan.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor