Central Londonvistelse vid Themsen

Grange Tower Bridge Hotel

Lyxigt boende på ett elegant och centralt hotell nära ikoniska Tower Bridge, inklusive frukost

Moderna och centralt belägna femstjärniga Grange Tower Bridge Hotel är en perfekt bas för en weekend av shopping och sightseeing i den engelska huvudstaden.

Hotellets faciliteter inkluderar en hälsoklubb med pool, ångbastu, spa och bastu. Hotellet har även restaurangen Tower Bar and Grill, Knight's Bar och 370 moderna rum, allt inom gångavstånd från tunnelbanestationen Tower Hill där du lätt kan ta dig runt resten av London.

Från hotellet är det även gångavstånd till South Bank, Tower Bridge, Tower of London, Borough Market, Design museum och the Shard. The Shard är västra Europas högsta byggnad och utsikten härifrån är verkligen fantastisk.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor