Bekväm vistelse mitt i Londons centrum

Grange Fitzrovia, London, England

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Executive-rum

Stilrent boende med centralt läge nära Oxford Street, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -41% på hotellets priser ?
Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 12 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Stilrent hotell med en typisk brittisk känsla, nära tunnelbanan i Londons pulserande hjärta, inklusive frukost

  • Klassisk brittisk elegans: Grange Fitzrovia ligger inhyst i en vacker georgiansk byggnad där du checkar du in på rymliga rum som är inredda i typisk brittisk stil. Mörka träslag och maffiga gardiner ger rummet en dramatisk och elegant känsla.

  • Testa en traditionell afternoon tea: Även om du befinner dig mitt i pulserande London hittar du en lugn oas på hotellets trevliga loungebar. Här kan du njuta av en god afternoon tea eller unna dig själv en svalkande cocktail och slå dig ner i de snygga skinnsofforna. Hotellets restaurang har en stilren atmosfär och bjuder på läckerheter från världen över.

  • Mitt i Londons pulserande hjärta: Hotellet erbjuder verkligen ett fantastiskt läge. Bara några minuters promenad bort ligger parken Regent's Park, där du kan ta dig upp för backen Primrose Hill och belönas med en glittrande vy över staden. I närområdet hittar du både restauranger, pubar och caféer.

Faciliteter

- Restaurang
- Bar

Hitta hit

Heathrow når du på cirka 50 minuter och Gatwick ligger ungefär 70 minuter bort med lokaltrafik.
20-28 Bolsover Street, London, W1W 5NB, England

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor