Femstjärnigt alphotell vid Mont Blanc

Grand Hotel Courmayeur Mont Blanc, Courmayeur, Italien

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Superior-rum

Superior-rum

Exklusivt boende på chict alphotell i vackra Courmayeur, inkl. frukost m.m

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -40% på marknadens priser ?
En stadsskatt på 3 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet vid utcheckning.

Parkering finns tillgänglig mot en extra avgift på 30 EUR per dag. Förboknings krävs.

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 2 oktober.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Elegant boende på femstjärnigt alphotell vid foten av Mont Blanc, inklusive frukost, välkomstdrink och spaentré

  • En mysig by med många möjligheter: Hotellet ligger i Courmayeur som är en liten, attraktiv skidort och ett populärt centrum för bergsklättrare på väg upp till Mont Blanc. Här breder cirka 100 kilometer varierad pist ut sig över berget och nere i byns centrum hittar du exklusiva butiker, mysiga restauranger och afterski-vänliga barer.

  • Ät gott efter en lång dag i backen: Restaurant La Fourchette har stora fönster med utsikt över Mont Blanc och serverar klassiska italienska rätter och lokala specialiteter tillagade med säsongsbaserade råvaror av hög kvalitet. På EQ Lounge Bar kan du njuta av eftermiddagste samt lättare rätter och fika som smörgåsar, bakverk och petits fours.

  • Koppla av i hotellets spa: Belöna dig själv med ett skönt besök på Spa Elysium när du har tröttat ut benen i backarna. Här väntar 500 kvadratmeter av spafaciliteter som inkluderar en inomhuspool, turkiskt bad, bastu, färgterapiduschar och behandlingsrum om du vill boka en massage eller annan behandling. Om energin räcker till kan du dessutom träna på det moderna gymmet.

Faciliteter

- Spa
- Restaurang
- Kostnadsfri transfer till linbanan

Hitta hit

Hotellet ligger cirka en och en halvtimmes bilresa från Genève Airport.
Strada Grand Ru, 11013 Courmayeur Valle d'Aosta, Italien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor