Havsnära och elegant på Sicilien

Grand Hotel Baia Verde, Catania, Sicilien, Italien

Upp till -47% Idag På utvalda erbjudanden.

Classic Sea View-rum

Deluxe Sea View-rum

Classic Sea View-rum

Sicilianskt boende med utsikt över en vulkanisk bukt, inkl. frukost eller halvpension

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -47% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 2,50 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet. Skatten tillkommer endast för max tre nätter.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 11 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Ett pittoreskt boende med utsikt över Joniska havet, inklusive frukost eller halvpension

  • Vida vyer över havet: Precis vid Joniska havet ligger detta fyrstjärniga hotell med en fantastisk vy över vattnet. Här kopplar du av i en idyllisk miljö och har ett perfekt läge för att upptäcka mer av Sicilien. Njut av sköna dagar i värmen och ta svalkande dopp i poolen.

  • Hör vågornas skvalpande och njut av det italienska köket: Vattnas det i munnen på dig vid tanken på siciliansk mat kommer dina vildaste gourmetdrömmar att slå in på restaurangen O'Leandro. På frukostbuffén och i den traditionella middagen ingår lokala specialiteter, såväl som internationella rätter.

  • Hälsoboosta i morgonrocken: Hotellets spa har, vid utformningen, tagit stor inspiration från hotellets vackra läge vid havet. Höjdpunkter bland behandlingarna är Thalossoterapi-poolen med sitt 36-gradiga varma saltvatten och det turkiska hammam-badet.

Faciliteter

- Pool
- Spa
- Restaurang
- Wi-Fi
- Dykcenter

Hitta hit

Flygplatsen når du på cirka en timme med kollektivtrafiken eller en halvtimme med bil.
Via Angelo Musco, 8, 95021 Aci Castello Catania, Italien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor