Grandiost hotell med takterrass i Wien

Grand Ferdinand, Wien, Österrike

Upp till -47% Idag På utvalda erbjudanden.

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Comfort-rum

Comfort-rum

Stil och elegans på ett vackert hotell i Wien, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -47% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 3,2 % av den totala kostnaden tillkommer och betalas direkt till hotellet. 

Privat parkering finns tillgänglig mot en extra extra avgift på 29 EUR per dag, som betalas direkt till hotellet.

Vänligen notera att hotellet ej är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 30 augusti 2019. 

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Ett chict och konstnärligt hotell beläget på Wiens centrala Ringstrasse, inklusive frukost, tillgång till poolområdet och sen utcheckning

  • Spektakulär design och tidlös elegans: Glittrande kristallkronor, fransk champagne och underbar wiensk mat – Grand Ferdinand är en liten bit österrikisk finess i hjärtat av Wien. Detta moderna hotell är dedikerat till stadens långa tradition av att hylla skönheten och det är fullt av stilren design och snygga detaljer – tänk marmorbadrum, läderschäslonger och enkla, minimalistiska linjer.

  • Avkopplande tillflyktsort mitt i centrum: Grand Ferdinand ligger mitt på Wiens centrala Ringstrasse och sevärdheterna är precis utanför dörren. Efter en dag av sightseeing kan du varva ner i hotellets trädgård som är en undangömd liten oas av grönska och klättrande rosenbuskar. Fortsätt till poolen på takterrassen där du kan njuta av en av stadens bästa utsikter.

  • Kulinarisk och kreativ mat: För att toppa dagen kan du få en smak av traditionell österrikisk gästfrihet i någon av Grand Ferdinands tre restauranger: en klassisk wiensk matsal, en gulasch- och champagnerestaurang och en sofistikerad salong och takterrass med panoramautsikt över staden.

Faciliteter

- Takterrass med pool
- Tre restauranger
- Gym
- Wi-Fi

Hitta hit

Från tunnelbanestationen Stadtpark är det ungefär fem minuters promenad till hotellet. Wiens flygplats ligger 20 minuters taxiresa bort.
Schubertring 10-12, 1010 Wien, Österrike

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor