Golfmatkat

Golfausta ihanan auringon alla, kylmiä juomia ja ikimuistoisia hetkiä — tätä kaikkea tarjoavat valloittavat golfmatkat. TravelBird ja vihreät kentät kutsuvat!

Tarjoukset

Valitse lähtöpäivä
1 tarjous
Vihreät ja virkistävät golfkentät houkuttelevat matkailijoita pelaamaan ympäri vuoden. Golfaaminen uudessa ja eksoottisessa ympäristössä on nimittäin ainutlaatuinen elämys, jota muistelee vielä pitkään loman jälkeenkin.

Golf on maailmankuulu urheilulaji, jonka suosio on jatkuvassa kasvussa. Suomesta löytyy lukuisia ja viihtyisiä golfkenttiä, mutta ikimuistoinen kokemus on golfata uudessa ja ainutlaatuisessa ympäristössä, kuten kaukomaiden trooppisessa ilmastossa, Välimeren rannikolla tai keskellä vihreitä palmuja. Eksoottisten kokemusten vuoksi erilaiset golfmatkat ovatkin erittäin kysyttyjä.

Golflomat tarjoavat kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Matkailija voi viettää ihanan päivän rakkaan harrastuksensa parissa, mutta samalla hän näkee upeita luonnonmaisemia ja tutustuu uusiin kulttuureihin. Pelipäivän päätteeksi voi nimittäin kierrellä matkakohteen ympäristössä ja vierailla erilaisten nähtävyyksien luona. Rantakohteissa osan lomasta voi esimerkiksi viettää loikoillen uima-altaalla.

Golfmatkat voivat kohdistua mihin tahansa. Erityisesti Etelä-Eurooppa ja Kaakkois-Aasia ovat tunnettuja upeista golfkentistään. Matkailijaa kiehtoo erityisesti Portugalin, Teneriffan, Mallorcan, Turkin ja Thaimaan tarjoamat vihreät kentät ja unohtumattomat elämykset. Ihanteellisia kokemuksia ja hienoja pelihetkiä saadakseen ei kuitenkaan tarvitse lähteä kauas, sillä myös Pohjoismaista ja Baltiasta löytyy vihreitä ja avaria pelikenttiä.

Golfmatkat Eurooppaan

Vihreitä ja ainutlaatuisia golfkenttiä löytyy ympäri Euroopan.

Euroopan golfkentät tarjoavat elämyksiä kaiken tasoisille pelaajille.

Suomalaisten golfmatkat kohdistuvat usein Eurooppaan kohteiden läheisyyden vuoksi. Matkustamisen sijasta kaiken ajan voi nimittäin käyttää pelaamiseen ja iloisesta elämänmenosta nauttimiseen. Matkailija voi valita itselleen mieluisan pelikentän laajasta valikoimasta, sillä Eurooppa tarjoaa erilaisia golfkenttiä vaativista ympäristöistä aloittelijoille sopiviin helppoihin vaihtoehtoihin.

Aurinkoista Portugalia pidetään Euroopan golfkohteiden kirkkaimpana helmenä. Ilta-Sanomien artikkelin mukaan Portugali on golfkohteena kirinyt klassisen Espanjan ohi. Golfmatkat Portugaliin ovatkin suomalaisten suuressa suosiossa. Maan kentät ovat hyvin hoidettuja, korkealaatuisia ja hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia. Portugalia voisi sanoa golfaajan paratiisiksi, sillä maasta löytyy peräti 84 erilaista golfkenttää. Golfkentistä 34 sijaitsee Algarvessa, joka on maan eksoottinen rantaparatiisi. Näin ollen matkailija voi nauttia pitkistä hiekkarannoista lomansa aikana. Sen sijaan Lissabonissa matkailija voi yhdistää ihanan kaupunki- ja kulttuuriloman golfmatkan kanssa. TravelBird suosittelee golfausta Oceânico Vilamourassa ja Praia D’El Reyssa. Sen sijaan haastavia kenttiä etsivien kannattaa suunnata Algarveen Monte Reihin. Aloittelijoille sopivat kentät taas sijaitsevat Quinta da Riassa ja Benamorissa.

Portugalin suosion valtavasta kasvusta huolimatta Espanja on pysynyt tuttuna ja turvallisena matkakohteena. Golfaus Costa del Solin aurinkorannikolla vie matkailijan elämysten äärelle. Fuengirolan lähellä sijaitsevaa La Cala Holiday Resortia ympäröi jylhät vuoristot, minkä vuoksi perinteinen rantaloma saa golfauksen avulla kiehtovaa vaihtelua. Alueen kolme golfkenttää ovat nimittäin rakennettu rinteiseen maastoon luoden alueelle ainutlaatuisen ja vuoristoisen tunnelman. Aloittelijalle sopii Europa-kenttä, kun taas kokeneemman pelaajan kannattaa kokeilla taitojaan America-kentän suurten korkeuserojen keskellä. Myös Espanjalle kuuluvalla Mallorcan saarella löytyy vihreitä ja hyvin hoidettuja kenttiä jokaisen pelaajan makuun.

Golfmatkat Kaakkois-Aasiaan

Kaukomaiden eksotiikka antaa oman kosketuksensa golfaamiseen.

Golfmatka Kaakkois-Aasian upeille pelikentille vie eksoottiseen paratiisiin.

Kiehtova Kaakkois-Aasia houkuttelee golfaajia luokseen trooppisella ympäristöllään ja jatkuvalla lämmöllään. Etenkin talvisin golfmatkat kaukomaiden auringon alle ovat erittäin suosittuja. Suomalaisten golfaajien suosikkikohde Kaakkois-Aasiassa on Thaimaa, jonka 260 erilaista golfkenttää tarjoavat jokaiselle jotakin. Maan golfkentät ovat usein lomakohteiden lähellä, joten pelaamisen ohella voi nauttia kristallinkirkkaasta merestä ja ihanasti lämmittävästä auringosta. Thaimaan paras golfkenttä on Bangkokin vieressä sijaitseva Thai Country Club. Muita erinomaisia golfkenttiä ovat esimerkiksi Phuketissa sijaitseva Blue Canyon Country Club, Samuilla sijaitseva Santiburi Samui Country Club ja Pattayalla sijaitseva Siam Country Club. Thaimaan lisäksi Indonesian saaret, erityisesti eksoottinen Bali mahdollistaa elämykselliset pelit. TravelBird suosittelee matkailijalle Nirwana Bali Golf Clubia ja Bali National Golf Clubia.

Golfmatkat perheen kesken

Golflomat sopivat myös perheille!

Välimeren rantakohteet ovat perheiden suuressa suosiossa. Jos lapset eivät ole innostuneet golfista, on tärkeää, että heille riittää tekemistä.

Usein golfmatkat yhdistetään perheloman kanssa. Tällöin perhe viettää yhdessä ikimuistoista lomaa, mutta välillä osa pelaa golfia ja osa tekee jotain muuta. Perhe voi esimerkiksi syödä yhdessä kattavan aamiaisen ja viettää ihanan aamun rannalla. Tämän jälkeen osa porukasta lähtee pelaamaan golfkentille ja osa lähtee esimerkiksi vesipuistoon tai akvaarioon. On kuitenkin tärkeää, että lapsien kanssa on aina aikuinen mukana. Mikäli koko perhe on kiinnostunut golfista, voi koko päivän viettää virheillä kentillä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen