Golfhotell på Franska rivieran

Royal Mougins Golf & Resort, nära Cannes, Frankrike

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Superior-svit

Superior-svit

Superior-svit

Deluxe-svit

Deluxe-svit

Deluxe-svit

Grasse

Cannes

Ett avkopplande golfäventyr för alla på Franska rivieran, med 18-hålsgolfbana och spa, inklusive frukost, rabatter och andra förmåner

Royal Mougins Golf & Resort ligger i hjärtat av en stor privat egendom i södra Frankrike och bjuder på en lyxig vistelse på landet. Bakom hotellet står Rattan Chadha, grundaren till modemärket MEXX, som har förvandlat denna 18-hålsgolfbana till ett semestermål för alla med ett fullvärdigt spa och 29 lyxiga sviter.

Den avkopplande naturen och de fantastiska faciliteterna på hotellet gör att du inte behöver spela golf för ett minnesvärt besök. Den utmanande banan är dock en stor bonus för dig som känner till skillnaden mellan en bogey och en birdie. Vill du åt den rofyllda stämningen finns även en uppvärmd utomhuspool, solarium (om solen mot förmodan inte skulle visa sig), bastu och bubbelpool.

När hungern gör sig påmind äter du på den raffinerade restaurangen The 18th Hole Terrace som bland annat erbjuder några av Frankrikes mest prestigefyllda viner.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor