Golf- och sparesort på Sicilien

Il Picciolo Etna Golf Resort & Spa, Sicilien, Italien

Upp till -67% Idag På utvalda erbjudanden.

Alcantara

Deluxerum

Deluxerum

Superior-rum

Taormina

Avkopplande vistelse vid vulkanen Etnas fot, inkl. frukost eller halvpension och båttur som tillval

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -67% på marknadens priser ?
Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 9 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

En imponerande golf och spa-resort vid foten av Etna, inklusive frukost eller halvpension, samt spaentré och extra förmåner

  • Spännande golfupplevelser: Du kommer att befinna dig inom putting-avstånd från Siciliens första 18-hålsgolfbana som är urgrävd ur lava och med smala fairways som ofta överraskar. Från banan har du fantastisk utsikt över den slumrande vulkanen (som ofta har snö på toppen).

  • Regional gastronomi på restaurangerna: Maten på de två restaurangerna är inspirerad av dofterna, färgerna och smakerna från regionen och är mestadels gjord på lokala råvaror från den bördiga vulkaniska jorden. Restaurangerna erbjuder traditionella rätter med en modern twist och La Ghiandaia har utsikt över golfbanan och trädgården och restaurangen har en omfattande vinlista.

  • Unna dig en stunds avkoppling: Spaet har en fantasifullt designad pool med en grotta med vattenfall inspirerad av Etna. Låt den romerska mosaiken svepa in dig och njut av lerbad, bastu, spatunna och ångbastu. Spaet har massage- och behandlingsrum och ett urval av olika behandlingar, som aromterapi, ayurvediska behandlingar och hydroterapi. Här finns även ett gym.

Faciliteter


- Två restauranger
- Tre barer
- Golfbana
- Spa
- Inomhus- och utomhuspool
- Concierge
- Wi-Fi

Hitta hit

Närmaste flygplats är Catania Fontanarossa, till vilket det tar ungefär en timme att köra. För att få ut det mesta av din vistelse här rekommenderas att du hyr en bil.
Strada statale 120, km 200, Castiglione di Sicilia, Italien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor