Glammiga sviter i Miami

Fortune House Hotel, Miami, USA

Plats för fler än två vuxna Plats för fler än två vuxna

Mer plats åt alla – perfekt för familj och vänner

One Bedroom Luxury City View-svit

One Bedroom Luxury City View-svit

One Bedroom Superior City View-svit

One Bedroom Superior City View-svit

Two Bedroom Superior Water View-svit

Two Bedroom Superior Water View-svit

Two Bedroom Luxury Water View-svit

Two Bedroom Luxury Water View-svit

Fyrstjärnigt boende i en stor svit med ett eller två sovrum plus kök, med plats för upp till fyra vuxna gäster, inklusive valbar frukost

Tror du att allt som händer i Miami händer i South Beach? Dags att tänka om. Finanskvarteren Brickell utmanar SoBe som trendigaste stadsdel och nyligen publicerade tidningen Curbed resultaten av en undersökning som visade att huvudgatan Brickell Avenue anses vara Miamis coolaste gata. Vogue kallade området “det mindre kända området som du absolut måste kolla in” 2016. Här finns flera trendiga klubbar, som bland annat Blume Nightclub, som både Miami New Times och Haute Living skrivit om.

I en stad där de senaste barerna, loungerna och butikerna ändras lika snabbt som låtarna på en spellista har ett nytt trendigt hotell öppnat som du måste kolla in. Fortune House Hotel är ett centralt hotell med sviter med stora walk-in-garderober och möblerade balkonger. Här kan du äta på avslappnade Madison’s Restaurant and Lounge eller gå till en av de många restaurangerna i närheten. Och glöm inte att Travel + Leisure kallade Brickell ett “epicentrum av restauranger” i artikeln “Miami’s New Food Scene”.

Missa inte

  • Hänga i svitens vardagsrum eller på den möblerade balkongen
  • Äta smaskiga frukostar, luncher och middagar på hotellets restaurang
  • Besöka alla coola ställen i Brickell som sägs vara det nya South Beach

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor