Genuin vistelse på Toscanas landsbygd

Fonte de’ Medici, Florens, Italien

Superior-rum

Superior-rum

Vackert boende i hjärtat av Chianti Classico, inklusive frukost, en flaska vin och andra förmåner

Mitt i det välkända vindistriktet Chianti Classico, i medeltidsbyn Fonte de’ Medici med anor från 1400-talet, finner du detta charmiga boende i vackra Toscana. Här bor du i rymliga rum i rustika, fint inredda stenhus. Alla rum är luftkonditionerade och från fönstren har du vacker utsikt över det toskanska landskapet med böljande vinfält, olivträd och cypresser.

Mitt i byn ligger receptionen, utomhuspoolen, tennisbanan och ett hälsocenter som erbjuder både gym, bastu och hamam. Där finns också ett litet klassiskt italienskt torg med ett kapell och restaurangen Trattoria della Fonte som serverar traditionella och lokala rätter samt frukost varje dag. Slå dig ner med ett glas vin i handen och njut av den fantastiska utsikten över vingårdarna Tignanello och Valle della Pesa. Om du vill veta mer om vinerna i distriktet kan du boka en vinprovning.


Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor