Designsviter nära havet i Porto Rotondo

Geco Di Giada, Porto Rotondo, Sardinien, Italien

Sumptuous Peacock Master-svit

Sumptuous Peacock Master-svit

Sumptuous Peacock Master-svit

Fiery Flamingo Deluxesvit

Fiery Flamingo Deluxesvit

Fiery Flamingo Deluxesvit

Fiery Flamingo Deluxesvit

Fiery Flamingo Deluxesvit

Designhotell med spa i hjärtat av Costa Smeralda, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -30% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 2,30 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 11 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Exklusiva designsviter på hotell med restaurang och spa i Porto Rotondo, nära marinan och Piazzetta San Marco, inklusive frukost

  • Sovmorgon och hotellfrukost: Hotellets sex exklusiva temasviter är elegant och individuellt inredda med specialdesignade detaljer. Utsikten vetter antingen mot havet eller mot hotellets trädgård. Efter en skön sovmorgon tassar du ner till den kontinentala frukostbuffén med bland annat äggröra, croissanter och färska juicer.

  • En medelhavsinspirerad meny: Hotellets restaurang kombinerar traditionella sardinska specialiteter med samtida och internationell gastronomi. Rätterna baseras gärna på lokala råvaror och du kan inta din måltid på den trevliga terrassen. I hotellets bar erbjuds det noga utvalda drycker och smårätter. Baren är belägen på takterrassen, med vacker utsikt över havet.

  • Må bra-dagar i värmen: Unna dig sköna dagar på stranden eller vid poolen med en trave böcker bredvid dig eller en bra podcast i hörlurarna. I hotellets rofyllda spa erbjuds olika typer av välgörande och avancerade massager. Till exempel kan du boka in dig för lymfdränage-, shiatsu- eller ayurveda-massager samt behandlingar med reflexologi.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Spa
- Restaurang
- Bar
- Pool

Hitta hit

Till flygplatsen Olbia-Costa Smeralda är det en halvtimmes bilfärd eller något längre resa med kommunala färdmedel.
via Matta Poderada, 12, 07026 Porto Rotondo OT, Italien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor