Valitse lähtöpäivä
4 tarjousta

Parhaimmat tarjouksemme, matkailijalta matkailijalle

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
Koe lumoava Gardajärvi
Aurinkoloma 7 yötä Gargnano
Lähde elämykselliselle aurinkolomalle Pohjois-Italiaan! Monipuolinen Gardajärvi on ihanteellinen matkakohde hyvästä ruoasta, lämpimästä auringonpaist…
 • Puolihoito
 • Uima-allas
 • Oliiviöljymaistelu
 • Lähtö: Helsinki
hinta alkaen per henkilö alkaen € 609,00
perustuen 2 henkilöön
 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
Loma Gardajärven rannalla Malcesinessa
Aurinkoloma 7 yötä Malcesine
Loma Gardajärvellä on aina hyvä idea. Kauniiden järvimaisemien lisäksi ympäristöä reunustaa henkeäsalpaavat vuoret ja suloiset kylät, sekä paikan pää…
 • Hotelli aivan Gardajärven rannalla
 • Puolihoito
 • Aitoa italialaista tunnelmaa
 • Lähtö lentokentältä Helsinki tai Tallinnan kansainvälinen lentoasema
hinta alkaen per henkilö alkaen € 599,00
perustuen 2 henkilöön
 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
Ihanaa lomailua Gardajärvellä
Aurinkoloma 7 yötä Garda
Gardajärven unenomainen maailma avautuu kaikille paikalle saapuville loman ensimmäisistä hetkistä alkaen. Alueen ihastuttavat kylät luovat lomastasi …
 • Puolihoito (sis. aamiaiset ja illalliset, ei juomia)
 • Pääsy viinimuseoon + maistelu
 • Gardajärven lumoavat maisemat
 • Lähtö lentokentältä Helsinki tai Tallinnan kansainvälinen lentoasema
hinta alkaen per henkilö alkaen € 399,00
perustuen 2 henkilöön
 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
Ihania kulttuuriaarteita Gardajärvellä
Aurinkoloma 7 yötä
La vita è bella – elämä on kaunista. Ja sitä se Gardajärven vehreissä maisemissa myös on. Ihaile kauniita järvimaisemia kukkuloiden päältä ja nauti a…
 • Aamiaiset ja kolmen ruokalajin illalliset
 • Ulkouima-allas ja aurinkotuoleja
 • Näkymä Gardajärvelle
 • Lähtö lentokentältä Helsinki tai Tallinnan kansainvälinen lentoasema
hinta alkaen per henkilö alkaen € 519,00
perustuen 2 henkilöön

Etsi lisää

Gardajärven raikas ilma, jylhät vuoret, monipuolinen luonto ja paikallisesti tuotetut herkkuruoat tekevät tästä matkakohteesta Italian parhaimpia lomapaikkoja.

Gardajärvi on Italian suurin järvi, joka sijaitsee saapasmaan pohjoispuolella. Gardajärven matkat sijoittuvat järveä reunustaviin pieniin idyllisiin satamakaupunkeihin ja kyliin. Tunnetuimpia matkakohteita Gardajärvellä ovat Sirmionen ja Riva del Gardan kylät. Kymmenet pienemmät järveä ympäröivät kaupungit ovat kuitenkin kaikki loistavia matkakohteita, ja siksi lomamatkalla kannattaakin tutustua monipuolisesti Gardajärven tarjontaan. Perheiden ykkösvierailukohde Gardajärvellä on Gardaland Park -huvipuisto. Gardaland Park on Italian suurin huvipuisto ja siellä lasten lisäksi viihtyvät kaikki seikkailunhaluiset ja lastenmieliset matkaajat.

Gardajärvi houkuttelee vuosittain laajan joukon matkalaisia Pohjois-Italiaan. Gardajärven tuntumassa onnistuvat niin viiden tähden luksuslomat kuin seikkailullisemmat matkat luonnon helmassa. Pohjoiseurooppalaisten turistien lisäksi Gardajärvi on suosittu lomakohde myös italialaisten keskuudessa. Monilla italialaisilla perheillä onkin lomakoti Gardajärven kauniissa maisemissa.

Gardajärveä ympäröivät kaupungit kuuluvatkin kolmeen eri Italian maakuntaan, ja siksi Gardajärven matkat tarjoavat nähtävää ja koettavaa moneen eri makuun. Täältä löytyy romantiikkaa, vanhan maailman tunnelmaa, kulttuuria, taidetta, luontoa, maisemia ja kulinaarisia elämyksiä. Jos Gardajärven matkalla tahtoo nähdä mahdollisimman paljon, on esimerkiksi auton vuokraaminen kätevä tapa tutustua lähialueen kaupunkeihin. Idyllisistä satamakaupungeista matkaa voi tehdä myös lautan tai veneen kyydissä.

Historian ja kulttuurin kehto
Historiaa ja aiempien sukupolvien aarteita voi Gardajärvellä ihailla arkeologisissa museoissa, linnoissa tai vain herttaisten satamakylien katuja kävelemällä.
Gardajärven rakennukset huokuvat historiaa. Kulttuuriaarteita täältä löytyy satojen vuosien takaa ja kaupunkikuvassa sekoittuvat tyylikkäästi eri vuosisatojen rakennukset.

Italia toimii kotina suurelle osalle maailman kulttuuriperintöä. Gardajärvellä näitä Italian kansallisaarteita on runsaasti. Gardajärvellä voi ihastella niin 1400-luvun freskoja, vanhaa arkkitehtuuria, Rooman valtakauden raunioita, mahtipontisia linnoja sekä linnoituksia ja taidehistoriallisesti merkittäviä teoksia. Muun muassa kiinnostava ja monipuolinen museotarjonta avaa matkailijoille uusia näkökulmia alueen historiaan. Esimerkiksi Veronan oopperamuseo ja Bardolinan viinimuseo ovat ehdottomasti vierailun arvoisia kohteita!

Taiteen keskittymä, Verona, on monen taidettava arvostavan matkustajan listalla. Noin puolen tunnin päässä Gardajärveltä sijaitseva Veronan kaupunki on tullut tunnetuksi Shakespearen tunnetuimmasta näytelmästä Romeosta ja Juliasta. Romeon ja Julian romanttinen tarina herääkin yhä uudelleen henkiin matkaajan kulkiessa Veronan kapeita katuja. Tiesitkö, että Verona toimii näyttämönä myös kahdelle muulle Shakespearen näytelmälle? Veronan matkan kohokohtana monelle matkustajalle on Rooman valtakunnan aikainen valtava amfiteatterin, Arena di Veronan, näkeminen. Kesällä amfiteatteri toimii vaikuttavana näyttämönä klassikko oopperoille. Palan klassista Italiaa matkaaja voi tuoda kotiin antiikin muodossa. Gardajärven alueella on aktiivinen antiikkiyhteisö. Uniikkeja antiikkiaarteita voi löytää viikoittain järjestettäviltä antiikkimarkkinoilta, joita järjestetään esimerkiksi järven pohjoispuolella olevassa Arcon kylässä, idässä sijaitsevassa Bardolinossa ja etelän Valeggio Sul Minciossa.

Ihmisen elämän paras hetki on kun hän lähtee tuntemattomille maille.

– Sir Richard Burton
Henkeäsalpaavan jylhät maisema
Gardajärvi on erinomainen matkakohde kauniin ja monipuolisen luontonsa ansiosta. Näköalaa voi ihailla rannalla rentoutuen tai päiväretkelle osallistuen.
Täällä historian ja näyttävän luonnon keskellä lomailijan on helppo ladata akkuja ja vireyttää mieltä.

Gardajärven luontomaisemista voi nauttia maalta, vedestä tai ilmasta käsin. Uniikit näköalat syntyvät Italian alpeista, järvi- ja rantamaisemista, suuresta luonnonpuistosta sekä useista pienemmistä puistoalueista. Gardajärveä onkin ehdotettu sen ainutkertaisuutensa vuoksi yhdeksi UNESCOn maailmanperintökohteeksi. Gardajärvellä luonnosta voi nauttia monien eri aktiviteettien parissa. Erityisesti Gardajärven pohjoispuoli on suosittu kohde purjehtijoiden ja purjelautailijoiden keskuudessa. Adrenaliinisykettä kaipaaville matkailijoille TravelBird suosittelee riippuliitoa tai laskuvarjohyppyä. Urheilullisille lomalaisille puolestaan Gardajärven matkat tarjoavat maastopyöräilyä, kiipeilyä ja vaeltamista vuoristoisissa maisemissa. Kesäisestä ilmasta ja auringonpaisteesta voi toki nauttia myös rannalta, tai hotellin altaalta käsin. Rantaa Gardajärvellä riittää yli viidenkymmenen kilometrin pituudelta. Kuumimmat ja aurinkoisimmat kuukaudet Gardajärvellä ovat heinä- ja elokuu, mutta upean luonnon ja monien retkimahdollisuuksien vuoksi tänne saapuu lomalaisia ympäri vuoden.

Gardajärven herkullinen ruoka
Järveä ympäröivissä kylissä ruoka- sekä viinikulttuuri kukoistaa.
Gardajärvellä vieraillessa kannattaa tutustua paikallisiin herkkuihin tortelliineihin, Grana Padano -juustoon ja lähialueella tuotettuun hunajaan.

Gardajärvi tunnetaan parhaiten kulinaaripiireissä oliiviöljyn ja viinintuottajana. Gardajärveä ympäröivät oliivipuuistutukset ovatkin Euroopan pohjoisimpia. Oliiviöljyä Gardajärven rannoilla on valmistettu ikuisuudet ja tätä alueen ylpeyttä tuotetaan ammattitaidolla ja suurella sydämellä. Paikallisilla oliiviöljytiloilla on mahdollista vierailla, ja tutustua paremmin tähän italialaisen ruokavalion peruspilariin. Laadukkaan oliiviöljyn käytön ja kalapainoitteisen ruokavalion sanotaankin olevan yksi syy italialaisten pitkään elinikään ja laihaan vyötäröön. Matkat Gardajärvelle antavat mahdollisuuden ihastua välimerelliseen ruokavalioon.

Kalastuksen perinteet ovat Gardajärvellä pitkät ja kalastus olikin alueen pääelinkeinona vuosikausia. Tuore, järvestä kalastettu kala on yhä Gardajärven herkku, jota matkailijan kannattaa maistaa lomalla. Alueella kalastuskulttuuri on yhä voimissaan ja ympäristöystävällisestä makeanveden kalastuksesta ollaan alueella erittäin ylpeitä. Gardajärvellä järjestetään jopa jokavuotinen Fish & Chef -tapahtuma. Tämä gastronomiaa ylistävä festivaali kerää Gardajärvelle maailmankuuluja kokkeja, jotka saapuvat valmistamaan gourmet-ruokaa paikallisista raaka-aineista yleisölle avoimiin tapahtumiin, hotelleihin ja ravintoloihin. Gardajärvi matka ei jätäkään yhtäkään matkustajaa nälkäiseksi!

Viininystäville Gardan alue on tuttu täyteläisistä punaviineistään, hedelmäisistä valkoviineistään ja makeasta jälkiruokaviinistään. Gardajärven rannikkoaluiden sijainti, järven ja vuorien välissä, muodostavat viinintuotannolle suotuisan mikroilmaston. Kuuluisa Valpolicellan viinituotantoalue on lyhyen automatkan päässä Gardajärven maisemista. Tämän lisäksi matkalla kannattaa maistaa raikkaita Pinot Grigio -rypäleistä valmistettuja valkoviinejä ja herkkusuiden lempiviiniä, makeata Vino Santoa. Gardajärven matkat antavat täydellisen mahdollisuuden, niin viinikonkareille kuin aloittelijoille, tutustua italialaiseen viinituotantoon!