Fyrstjärnigt på Kroatiens riviera

Medora Auri Family Beach Resort, Podgora, Kroatien

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Comfort Dubbelrum med balkong och havsutsikt

Comfort Dubbelrum med balkong och havsutsikt

Semestra på fyrstjärnigt hotell med egen balkong och fantastisk havsutsikt, inklusive halvpension och tillgång till wellness

Den sex mil långa kustremsan från Omis i norr till Gradac i söder brukar kallas för Makarska rivieran. Naturen i området är lika kontrastrik som vacker: här möter mjuk grönska långa stenstränder och djupa dalar krockar med enorma bergsklippor. Mitt i allt ligger den idylliska kustorten Podgora.

Medora Auri Family Beach Resort ligger längst ute vid den palmkantade klapperstenstranden i Podgora. Hotellet totalrenoverades 2016 och den ljusa inredningen är minimalistiskt stilren med färggranna detaljer. Njut av solen på den stora terrassen och simma ett par längder i poolen. Vill du hellre uppleva den storslagna naturen? Snöra på dig joggingskorna och följ med på en guidad tur längs smala bergsstigar kantade med vild lavendel.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor