Modern skidresort i de norska fjällen

Fýri Resort, Hemsedal, Norge

Nyhet Nyhet

Premiär på Secret Escapes

Datorgenererad bild

Standardrum

Datorgenererad bild

Datorgenererad bild

Standardrum

Standardrum

Datorgenererad bild

Elegant skidresort med restaurang nära pisterna i Hemsedal, inkl. frukost - öppnar januari 2020

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -43% på marknadens priser ?
Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 28 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Modern året runt-resort med restaurang, skiduthyrning och aktiviteter nära pisterna i Hemsedal, inklusive frukost

  • Enklare skidåkning med utrustning och ski in/ski out: Hotellet erbjuder ski in/ski out och i närheten finns det ett stort utbud av pister på olika nivåer. Dessutom kan du hyra all skidutrustning du behöver.

  • Internationell meny med utrymme för överraskningar: Hotellets restaurang ligger på översta våningen, med vacker utsikt över landskapet. Här serveras en internationell och varierad meny med familjär touch och rum för överraskningar. Bland annat kan du njuta av rätter som hälleflundra med kronärtskockor, salt citron och rosmarin, lamm med mintkryddning eller grön sparris med rökt ricotta.

  • Hjälp med planering och aktiviteter: Hotellet erbjuder hjälp att organisera olika aktiviteter på förfrågan, som till exempel utförs- och längdskidåkning, cykling och vandringsturer. På det viset får du lokalbefolkningens expertis och dessutom mer tid över till att njuta.

Faciliteter

- Aktiviteter
- Lounge
- Restaurang
- Skiduthyrning

Hitta hit

Hotellet är beläget nära landsvägen i Hemsedal, drygt två timmars bilfärd från Sogndals flygplats.

Bra att veta

Eftersom hotellet är helt nytt kommer du att vara bland de första gästerna att välkomnas genom dörrarna. Alla våra hotell handplockas för deras kvalitet, men eftersom hotellet är nytt kan det vara så att personalen fortfarande finjusterar vissa saker för att säkerställa en perfekt vistelse.
Totteskogen 55, 3560 Hemsedal, Norge

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor