Vid havet på Zanzibar

Fumba Beach Lodge, Fumba, Zanzibar, Tanzania

Upp till -66% Idag På utvalda erbjudanden.

Deluxe Garden View eller Sea View-rum

Deluxe Garden View eller Sea View-rum

Elegant hotell med strand, spa, pool och restaurang i Fumba Beach, inkl. helpension

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -66% på marknadens priser ?
Tidig incheckning kan ordnas mot en tilläggskostnad samt i mån av tillgång på rum. Det är inte möjligt att checka in före klockan 09.00 på morgonen. Gäster som anländer med tidigt flyg och önskar checka in innan 09.00 måste boka en extra hotellnatt. 

Parkering finns tillgänglig på plats och behöver inte förbokas. 

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 21 januari 2020. 

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Elegant och välkomnande boutiquehotell, med strand, spa, pool och restaurang vid havet på Zanzibars sydvästkust, inklusive helpension

  • Naturnära avkoppling i spaet: Hotellets rofyllda spa ligger under ett vackert baobabträd. Här erbjuds ett brett utbud av behandlingar, bland annat massage, exfoliering, ansiktsbehandlingar, manikyr och pedikyr.

  • Lokala smaker på tallriken: Hotellets restaurang serverar en blandning av medelhavsinspirerade och autentiska afrikanska specialiteter. Rätterna baseras på lokala ingredienser, som till exempel solmogna frukter och grönsaker, fisk och skaldjur samt kryddor typiska för Zanzibar.

  • Naturskönt läge vid stranden: Hotellet ligger vid en rofylld, undangömd strand i ett naturskönt område. Du kan även bada och koppla av i poolen, som har vacker utsikt över havet.

Faciliteter

- Bar
- Pool
- Restaurang
- Spa
- Vattensport

Hitta hit

Hotellet ligger vid havet på Zanzibars sydvästkust, en halvtimmes bilfärd från flygplatsen.
Fumba Beach Lodge PO Box 3705 3705 Zanzibar, Tanzania

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på +46 (0)8-505 988 03 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor